Botó Contacta amb Badaweb

Cohn-Bendit Contra el comunisme

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Albert
20.07.2006 a las 09:16:43
Cohn-Bendit Contra el comunisme

Homenatge al PSUC després de les crítiques de Cohn-Bendit e-noticies 19-07-2006. Iniciativa celebra avui un homenatge al PSUC amb motiu del 70è aniversari de la seva fundació, malgrat les crítiques dels verds europeus a aquesta formació. Daniel Cohn-Bendit va carregar fa dues setmanes al Parlament Europeu contra els comunistes catalans per la seva actuació durant la Guerra Civil, i els va acusar d'exercir 'repressió' contra els militants del POUM i els anarquistes. Cohn-Bendit és el president del Grup dels Verds/Aliança Lliure Europea de l'eurocambra, grup al qual pertany l'únic eurodiputat ecosocialista, Raül Romeva, i va fer aquestes declaracions durant el ple que va condemnar el règim franquista. L'acte d'ICV es fa al Museu d'Història de Catalunya, i forma part del programa commemoratiu que ICV ha preparat per recordar el 75è aniversari de la proclamació de la Segona República

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat