Botó Contacta amb Badaweb

Agressió de la Guàrdia Urbana de Badalona contra e

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Casal Antoni Sala i
04.05.2003 a las 13:33:13
Agressió de la Guàrdia Urbana de Badalona contra e

COMUNICAT Agressió de la Guàrdia Urbana de Badalona contra el Casal Antoni Sala i Font El Casal Antoni Sala i Font de Badalona denunciem públicament els fets succeïts aqusta nit passada en el local de la nostra entitat, que han acabat amb múltiples ferits i dues persones detingudes, de les quals una encara resta retinguda a les dependències de la Guàrdia Urbana de Badalona. Mentre el Casal estava començant a tancar les seves portes una patulla de la Guàrdia Urbana va aturar-s’hi al davant i tot seguit el soci Ricard Amaya es va dirigir als guàrdies per si hi havia algun problema i per explicar-los que tot seguit tancaríem. Els guàrdies s’hi van avenir, però van exigir que en R.A. els donés la seva identificació personal perquè quedés com a responsable de les actuacions del Casal. El soci els va explicar que l’entitat ja té uns responsables legals que són els que en qualsevol cas han de respondre davant les autoritats. Aquest fet va fer irar un dels guàrdies i a partir d’aquí van començar a actuar de manera violenta contra el soci, obligant-lo a entrar dins el cotxe patrulla sense deixar-li opció d’entrar a recollir la seva identificació que no duia al damunt en aquell moment. De manera que el què fins aleshores havia estat una conversa normal i civilitzadada va esdevenir una autèntica salvatjada injustificada per part de la Guàrdia Urbana contra el Casal i totes les persones que hi eren presents. El soci no va parar de preguntar perquè se’l volien endur detingut i en cap moment se li va contestar. La patrulla va avisar reforços i en uns segons van arribar una quinzena de policies locals amb les porres a la mà i sense cap preàmbul ni mínim diàleg van entrar dins el local colpejant el cap i els cossos de les persones que quedaven dins fins arraconar-les. Finalment, R.A. ha estat detingut i múltiples persones han patit contusions craneals i corporals. Els policies van marxar amb el detingut després que el caporal de torn digués 'Ya hemos hecho lo que veníamos a hacer, vámonos'. Amb tot, també va ser detingut un altre soci que havia fotografiat tots els fets. Ha estat alliberat després de múltiples amenaces i destroça del rodet fotogràfic. Per tot això:

  • Denunciem la brutalitat que la policia local ha exercit contra els membres d’aquesta entitat de Badalona.
  • Denunciem la impunitat amb què ha actuat la Guàrdia Urbana de Badalona, violant el nostres drets a l’hora de retenir les persones i d’entrar al nostre local sesnse cap explicació, permís ni ordre judicial.
  • Denunciem que ha estat una acció premeditada.
  • Exigim l’alliberament immediat i sense càrrecs de RA.
  • Exigim responsabilitats polítiques.
És per això que demanem tot el vostre suport. Casal Antoni Sala i Font Badalona

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat