Botó Contacta amb Badaweb

NOU TRAÇAT B-500

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Xavier Cantan
14.02.2003 a las 14:48:21
NOU TRAÇAT B-500

El passat 3 de Febrer, va sortir a exposició pública el nou traçat de la crta. B-500 que connecta Badalona i Mollet. Sense posar en dubte la gran utilitat de la millora de dita carretera, voldria fer una reflexió sobre l'enorme impacte ambiental que suposarà, en especial pels boscos de La Conreria. El traçat proposat contempla la destrucció d'una gran massa forestal que fins ara s'havia salvat dels incendis que tan mal han fet a la zona. Doncs ara, aquests boscos també es perdran degut a aquesta carretera. Com a veí de La Conreria, conec be la zona i em fa molta llàstima la pèrdua que per tots, però molt especialment per als veïns que viuen entre Badalona i Mollet, suposarà aquest nou traçat. Hi ha d'altres alternatives per a dotar d'una millor comunicació el Vallès i el Maresme a través de la B-500, que obviament repercuteix en el bé de la zona. Us proposo com a medi de ressò que sou, que estudieu aquest traçat per avaluar el mal que fa a la zona i pressioneu per tal que es contemplin altres traçats menys agressius. Una salutació d'un veí vostre Xavier Cantan

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat