Botó Contacta amb Badaweb

Eterna Promesa

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Kishpa
14.07.2000 a las 18:04:47
Eterna Promesa

Hola a tots!!

Darrerament s'ha experimentat a la nostra bonica vila de Badalona una perturbació en el flux d'energía basquetbolística.

Pel que sembla, algú molt arrelat a la Penya i a Badalona, pot tornar a vestir els colors verd-i-negre. Pel que sembla, a les seves tres dècades d'existència encara hi ha la possibilitat de que torni a convertir-se en l'esperança de futur del club. Pel que sembla, jugarà al costat d'algú que fa molts anys també va ser una esperança de futur, però en canvi, va esdevenir realitat de futur. Pel que sembla, són germans.

Però... no diuen que el segon base _sempre_ és la promesa de futur d'un club? Vol dir això que l'Eterna Promesa de fa 10 anys seguirà éssent l'Eterna Promesa dels propers 10 anys?

Quin fitxatge, my God! Espero que surti bé, perquè l'Eterna Promesa em cau bé, i el Club necessita un fet i no una promesa.

Kishpa dixit.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat