Botó Contacta amb Badaweb

Una penya allunyada de la seva tradició

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Girig
10.11.2001 a las 05:39:17
Una penya allunyada de la seva tradició

Be aquest any la Penya sembla que torni a il.lusionar al socis, si més no a la gran majoria doncs s'han fet uns fitxatges de renom, com poden ser en Tanoka, en Baston i l'Espil. Fins aqui tot correcte doncs la tradició ens diu que si volem estar competint amb la resta d'equips per la part alta de la classificació cal tenir 2-3 "americans" que marquin les diferències, i aquest any els tenim, i després envoltar a aquest del màxim numero de jugadors possibles de la casa (principalment jugadors que pugin de les categories inferiors del Club , Catalans o Espanyols). I és en aquest punt que vull fer una petita reflexió doncs crec que aquest any és una ruptura força pronunciada envers aquesta filosofia de club.

I és per aquest motiu que jo no puc estar il.lusionat amb un equip on només hi ha 2-3 jugadors joves de la casa, com són l'Alex, en Souley i en Xavi Ventura. Però no ens deixem enlluernar, doncs jo em pregunto francament s'aposta per aquest jugadors ?, doncs NO, sincerament crec que no. L'alex per mi uns dels jugadors amb major projecció de l'ACB l'any passat no va jugar gens, estava relegat a passar molts i molts minuts a la banqueta fins que la lesió d'un company li va donar pas a jugar més minuts i els va aprofitar al màxim, però aquest any quin serà el rol de l'Alex?.

Pel que fa a en Souleyman, crec és un jugador atípic amb unes virtuts visiblement destacables. Tot i que ha de seguir millorant el seu joc, però si no juga com pot progressar, i el que és més heavy, aquest any si no juga en el primer equip aquest noi es passarà la temporada en blanc.

El cas d'en Xavi Ventura és diferent doncs es un jugador de l'equip d'EBA que puja amb el primer equip, però francament m'agradaria veure com juga alguns minuts i crec que no ho veure'm.

Pel que fa a la resta de la plantilla, és el que entenc menys, perque el fitxatges de jugadors com Reale, o els dos francesos.

Be el que he expressat és un sentiment personal d'algu que veu els temps passats amb un xic de melancolia, sense tenir cap ànim de criticar res, sino unicament expressar el que crec amb el major respecta envers a la gent que hi ha al club.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat