Botó Contacta amb Badaweb

Arriscar-se amb la pedrera

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Sergi
04.08.2000 a las 18:46:14
Arriscar-se amb la pedrera

Hola com esteu.

Fa varies temporades que no trobem equip i que no tenim possibilitats de competir amb equips amb un presupost més potent.

Com tota la vida l´única solució que hi trobo es continuar arriscant-se amb els xavals.
Apostar fort per nois de 17 a 19 anys, amb minuts i responsabilitat. Recolçats per jugadors de experiéncia i saber fer com Rafa, Ferran i els americans.

Un equip que fos la porta de acces a l'ACB per els joves amb mes possibilitats, tant de la nostra pedrera com la d'altres equips.

Potser no tindriem molts títols però disfrutariem més i crec que enganxariem més a l´afició.

Ja ho se que com Raül no hi han gaires però els equips del Est sempre porten molts jugadors per sota dels 20 vint anys i el que costa parar-los.

Hem de continuar apostant per ells, sense dubte i arriscant-se.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat