Botó Contacta amb Badaweb

AMISTATS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Nuria
04.09.2006 a las 14:28:23
AMISTATS

Ola Me dic Núria i soc una noia d'aki de bdn q busca gent q li agradi sorti a ballar salsa, i de tot una mika! Es dificil trobar amistat pero confio en k sempre hi haura algu q es trobi una miketa sol o sola i vulgui divertir-se. Soc força sana i estic estudiant imatge persona. No busco rollos raros ni sexe ni parella ni res... nomes amics i amigues disposat o disposades a passarsu be!! esperu els vostres missatges!! KISSS

#1
Puyol
04.09.2006 a las 17:22:00
AMISTATS

Hola Nuria, me interesaria tambien aprender algo de baile, soy un poco patoso. Tu que edad tienes? no has dejado mail el mio figura aqui.

#2
Rafa
05.09.2006 a las 13:17:26
AMISTATS

Hola Nuria !! hem dic Rafa y tambe soc un noi de bdn que aligual que tu tambe busca fe amistats noves i que li agradin ballar salsa.Es un tipus de musica que m´agrada molt i perque no intentaru...tambe soc força sa i vui pasarlo be de manera diferent.Tinc 21 anys y espero una resposta! un peto!

#3
Puyol
05.09.2006 a las 18:01:21
AMISTATS

Hola Núria mi cuenta de hotmail es puyol_n7@hotmail.com aunque no la utilizo mucho

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat