Botó Contacta amb Badaweb

algu que vulgui ser mosso a badalona?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
NATALIA
18.02.2005 a las 16:10:05
algu que vulgui ser mosso a badalona?

hola em dic natalia y m´agradaria presentarme a les convocatories de l' any que ve als mossos d' escuadra, magradaria si hi ha algú que em doni uns consells. Em dona una pica de por el fet de que fa 6 anys que no miro un llibre, m'han dit que es molt dificil.Jo actualment estic treballant pero vull estudiar alguna cosa perque al treball tinc hores sense fer res,m' agrada sobre tot ajudar als demés, i ser mosso pots ajudar a les dones maltractades y mes coses, al principi hem donava una mica de por aixo de patrullar la ciutat, perque no tinc caracter per dirli algu res, si es de bon rotllo si parlo amb una facilitat, pero anar seria fent patrulla detenint gent fent proves d'alcoholemia (perque hem toqui un zumbat)pero m'han dit que hi ha mes coses com adiestrar gossos, ajudar al ciutadá...i aixo si que m'agrada. espero les vostres respostes deu.

#1
Juanjo Toranzo
07.07.2005 a las 00:48:50
algu que vulgui ser mosso a badalona?

Hola Natalia. No et preocupis per aixó que dius. Hi ha mes gent ( com jo per exemple) que també estic interesat en presentarme a les convocatories, perqué sempre m'ha agradat aixó de ser policia i, personalment no hem veig amb caracter i temperament per fer les funcions oportunes. De totes maneres tinc 21 anys i molt de temps per intentar-ho, però vui propossar-me intentar-ho l'any que ve, tot i que no tinc ni les condicons físiques adequades ni estic preparat a nivell académic. Jo crec que la millor manera de saber el que et trobaras es que et presentis en les proximes convocatories, cosa que jo també faré. Ah! una cosa més! Hauries de comprar-te el temari o agafar-lo de gencat.net i així veuries realment la dificultat o no d'aquest temari al que t'enfrontarás. No se si t'he ajudat en alguna cosa, però anims!! Deu

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat