Botó Contacta amb Badaweb

Grup dámics

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
montse
28.10.2003 a las 18:46:26
Grup dámics

Som un grup d'amics que ens agrada sortir per anar a sopar a pendre alguna cosa , al cine, d'excursió i coses tan senzilles com aquestes, en definitiva a pasar-ho bé. Tenim entre 28 i 35 anys. Si vols venir a coneixer-nos. Diguens alguna cosa.

#1
Ely
02.02.2004 a las 18:56:21
Grup dámics

Hola... He llegit el vostre anunci i m'encantaria participar amb vosaltres d'aquestes activitats. Sóc de Badalona, tinc 35 anys i fa cinc que em vaig separar. Tinc dos pekes que són la llum dels meus dies. Espero em contesteu aviat. Ely

#2
paco
31.10.2004 a las 18:02:43
Grup dámics

Hola Montse & Company. M'ha cridat la atenció el teu anunci perque sou el tipus de gent que estic buscant. Soc el relacions públiques de la discoteca dolce vita de Badalona. Hem aconseguit crear un ambient agradable a la sala y volem que es mantingui. Si voleu passar a pendre alguna cosa esteu convidats. Pregunteu per mi (Paco) a la porta i us convido a una copa, o bé, em contesteu a la meva direcció y us apunto a la llista per passar de franc. Què dieu, us animeu???? Abraçades per tots!!!!!

#3
Andrés
15.09.2005 a las 00:20:24
Grup dámics

podria estar coneixer gent per sortir, anar aun lloc o un altre, conviure de tant en tant, i aixi ens coneixeriem una mica... tinc 35 anys

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat