Botó Contacta amb Badaweb

LE FOU

Situació en el mapa

Troba algun error?  Informe d'error

editar

Com arribar-hi?

Comentaris sobre LE FOU

AutorMissatge
Client
16.11.2016 a las 13:45:43

Estavem a la terrassa esperant per a demanar alguna cosa, esperem mitja hora a que ens atenguin i ens cansem. Anem a la barra a demanar per agilitzar-li al treballador la feina (tot i que sembla que no en tingui gaire) ja que a dins està xerrant amb els colegues. Un cop a dins passa de nosaltres fins que ens diu (mitja hora més tard) què volem. Demanem i diem que ja està bé això d'esperar tant per una cervesa. Un cop ens porta la cervesa, el noi ens diu que el que més li emprenya és que li diguem que ens hem d'esperar, i sense contestar-li ni dir-li res sobre el tema, tona a venir al cap d'una estona i ens diu que ens convida a la cervesa però que no tornem més. I AIXI HO FAREM.

#1
Javi
11.07.2013 a las 18:33:59

No hem quedat gens contents amb l´atenció.Un dels cambrers, el mes petit, molt mal educat i ha atès amb unes formes gens aceptables. Si té un mal dia no pot pagar-ho amb el públic ja que a nosaltres ens va cobrar lo mateix, per cert molt car per lo que vàrem pendre. No tornarem!!

#2
Què destacaries sobre LE FOU?

Aquest formulari només serveix per que puguis compartir i destacar el millor de LE FOU. L'empresa en qüestió no rebrà els teus comentaris. Només es publicaran en aquesta plana.

Si desitja contractar algun altre servei dins d'Badaweb.com pot fer-ho aquí.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat