Botó Contacta amb Badaweb

INSTITUT MUNICIPAL DE PROMOCIO DE L´OCUPACIO- IMPO

Situació en el mapa

Troba algun error?  Informe d'error

editar

Com arribar-hi?

Comentaris sobre INSTITUT MUNICIPAL DE PROMOCIO DE L´OCUPACIO- IMPO

AutorMissatge
pimentel
17.12.2012 a las 17:29:23

mil y mil y mil y mil veces mas digo gracias al i mpo a través del cual he podido trabajar con un contrato de 6 meses. Fundamental porque han cotizado durante estos dichos seis meses a la seguridad social, con lo cual sumo meses para mi proxima jubilacion, ya que despues de de 33 años de cotizacion y con 60 años ya cumplidos; nadie me ha dado trabajo despues de buscarlo intensamente. solo el impo me ha dado la oportunidad de trabajar, ganarme un sueldo y que cotizen po9r mi a la seguridad social. mil graciasssssssssssssssssssssssssssssss.

#1
Susana
20.02.2012 a las 08:58:28

A IMPO em van ajudar molt a situar-me després de perdre la feina que tenia. No havia buscat feina mai i no sabia per on començar. Són atents i amables i fan el màxim que poden fer. Hauria d'haver-hi més recursos i més personal ajudant-nos als aturats, justament quan més falta ens fa un suport professional els polítics retallen.

#2
Martín Garcia
17.01.2012 a las 12:16:06

La amabilidad de su personal, en especial la Sra. Blanca del despacho del Presidente.

#3
SILVIA
14.06.2011 a las 22:54:56

del impo no funciona ni destacaria NADA ES UNA VERGUENZA asi que lo mejor del institut municipal de promocio de l¨ócupacio es nada una pequeña , corta palabra pero que lo dice todo,es NADA

#4
Què destacaries sobre INSTITUT MUNICIPAL DE PROMOCIO DE L´OCUPACIO- IMPO?

Aquest formulari només serveix per que puguis compartir i destacar el millor de INSTITUT MUNICIPAL DE PROMOCIO DE L´OCUPACIO- IMPO. L'empresa en qüestió no rebrà els teus comentaris. Només es publicaran en aquesta plana.

Si desitja contractar algun altre servei dins d'Badaweb.com pot fer-ho aquí.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat