Botó Contacta amb Badaweb

Agenda Cultural

 • Dissabte
 • 21
 • Abril
 • ‘Bodas de sangre’ de Federico García Lorca

  ‘Bodas de sangre’ de Federico García Lorca

  TEATRE ZORRILLA (Badalona)

  Oriol Broggi i La Perla 29 encaren el seu primer Lorca. Bodas de sangre parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia a causa dels forts lligams familiars, les tradicions i els costums arrelats. Es tracte d'un text amb un llenguatge precís i bell. El fet de portar lo a escena amb sis actors, quan l'obra inclou més personatges, és un repte. En aquest muntatge, Broggi es vol centrar en la poètica de l'autor i hi fa ressaltar les paraules, les sensacions de l'univers lorcanià i el paisatge andalús.

  “El director Oriol Broggi ha conservat la intenció de García Lorca i no s’ha deixat engolir per falses modernitats. Les seves Bodas de sangre respiren encara ruralia de l’època, com el poeta segurament hauria volgut que respiressin. Andreu Sotorra, Recomana.cat

  Autor_Federico García Lorca Direcció i espai_Oriol Broggi Creació musical_Joan Garriga Intèrprets_Ivan Benet, Anna Castells, Nora Navas, Pau Roca, Clara Segura i Montse Vellvehí Músics_Joan Garriga i Marià Roch.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat