Botó Contacta amb Badaweb

Agenda Cultural

 • Diumenge
 • 21
 • Maig
 • Tanquem La Festa a… Sant Roc!

  Tanquem La Festa a… Sant Roc!

  (Badalona)

  Us convidem a l’acte de tancament de les Festes de Maig amb una activitat singular, en la qual volem celebrar que el Dimoni ha estat cremat un any més, com mana la tradició.Comptarem amb la presència de la Txaranga Band Tocats, dotze músics que faran una cercavila festiva convidant a tothom a la festa; seguidament, la disbauxa arribarà amb una pluja de pols de colors que caurà damunt de tothom que estigui a la plaça, com si fossin les cendres del dimoni cremat i simbolitzant que cadascú de nosaltres s’impregna de l’esperit dimoniare fins a l’any vinent. El final de festa serà una tronada espectacular que farà tremolar cel i terra, en homenatge al Dimoni cremat i vençut.

  Abans de l’inici de l’activitat, es repartirà una butlleta als assistents amb informació sobre la utilització de la pols de colors i el seu bon ús. Es recomana als assistents a la pluja de pols que portin roba vella, ja que la pols taca.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.