Botó Contacta amb Badaweb

Sta.Coloma sota mínims en seguretat

Publicada: 27.08.2003Secció: Seguretat

La situació d’impàs que viu Santa Coloma de Gramenet abans de l’arribada dels Mossos d’Esquadra ha deixat sota mínims la Policia Nacional de la localitat. En aquests moments treballen a la localitat veïna 50 agents d’aquest cos, menys de la meitat dels que hi havia fins ara. Entre ells hi ha una desena de policies procedents de la comissaria de Badalona, que van ser traslladats al mes de febrer, amb la implantació dels Mossos en aquesta ciutat.

Les conseqüències d’haver-hi menys Policies Nacionals dels necessaris les ha patit la Guàrdia Urbana, la policia local. L’any passat, el consistori colomenc va presentar una factura de fins a tres mil euros a la delegació del govern, en concepte d’hores extraordinàries dels seus agents.

Aquesta mancança es resoldrà amb l’arribada de la policia autonòmica, d’aquí a dos mesos. Els Mossos desplegaran uns 160 efectius, una xifra que es podria reajustar a finals d’any, tot i que sense grans variacions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat