Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona guanya el Torneig d'Històrics als penals

Publicada: 25.08.2003Secció: Esports

El club de Fubtol Badalona va guanyar el divuitè Torneig d’Històrics del Futbol Català després de vèncer al Sabadell en la tanda de penals.

Els de Ramon Maria Calderé van ser els que van posar més ganes en els primers minuts, però va faltar l’encert. El Sabadell va fer perillar la porteria escapulada al minut deu, amb la jugada del visitant Dot. Aquesta va ser l’única ocasió del conjunt de Roberto Elvira, ja que totes les altres van ser oportunitats escapulades. Molina va estar a punt d’encertar amb els seus xuts contra la porteria contrària. El de Badalona no va estar de sort, però tot i així l’equip de Calderé no van abaixar la guàrdia i van continuar amb el seu bon joc. Tant Vacas com Rubén Casado no s’ho van pensar més de dues vegades i van provar sort per batre definitivament a De la Fuente. Els jugadors van marxar cap al vestuari amb el marcador igualat a 0.



En la segona part, l’equip de Calderé va continuar treballant durament per fer-se amb el torneig. Siscu va tenir dues oportunitats ben clares en els primers instants de la segona part, però novament els badalonins no van estar de sort.

Cap al final del partit, Molina va tornar a intentar, al minut 77, donar la merescuda victòria al seu equip. Quatre minuts més tard, Dani Martí, de la mateixa manera que Molina, no va encertar i definitivament van haver d’anar a la tanda de penals.



L’encert del Club de Futbol Badalona va arribar aleshores. El conjunt escapulat va materialitzar els quatre primers llançaments mentre que els homes d’Elvira en van fallar un.

L’escapulat Dani Martí va disposar de la primera oportunitat per liquidar el matx, però no va ser així. Finalment l’error del jugador visitant Caro va portar la victòria als de Badalona i el desitjat torneig d’Històrics. El capità escapulat Jota i el porter Álvarez van rebre la copa del torneig, de les mans del president de l’entitat, Fermín Casquete, i del president de la Federació Catalana, Jaume Rovira



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat