Botó Contacta amb Badaweb

Els mossos d'esquadra i els bombers fan pràctiques al metro durant la nit

Publicada: 26.05.2003Secció: Seguretat

El metro va viure una activitat inusual la setmana passada a quarts de dues de la matinada. Els bombers, la Guàrdia urbana i el centre de control del metro van estar inspeccionant la zona per saber actuar sense riscos en cas d’emergència.

L’objectiu és entrar correctament en els túnels del metro sense córrer riscos. Utilitzar els sistemes d’entrada i sortida i saber en tot moment com cal actuar i com cal aplicar les mesures de seguretat en cas d’accident o emergència. Aquestes tasques de salvament i evacuació es portaran a terme des dels bombers i la guàrdia urbana, per aquest motiu la setmana passada, durant dos dies, els dos cossos d’emergència van fer un reconeixement del territori amb els responsables del centre de control del metro.

Durant el reconeixement a la zona subterrània, els agents de la Guàrdia Urbana i els bombers van poder conèixer sobre el territori els punts bàsics per com baixar a les vies sense perill i com evacuar als passatgers, així com la ubicació dels extintors.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat