Botó Contacta amb Badaweb

Se signa un conveni entre els mossos i la guàrdia urbana amb la finalitat d'unir esforços

Publicada: 23.05.2003Secció: Seguretat

L’ajuntament de Badalona i el Departament d’Interior de la Generalitat han signat dos convenis amb l’afany de millorar i facilitar la tasca dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana. Una signatura que serveix també per potenciar la col.laboració entre aquests dos cossos de seguretat.

Un dels convenis ha de servir perquè la policia local de Badalona pugui accedir amb facilitat a qualsevol informació dels cossos de seguretat d’arreu de l’Estat Espanyol i fins i tot de la majoria de països europeus. Una operació que es realitza per mitjà de connexions informàtiques i telefòniques. Del resultat pràctic del conveni ens en dóna un exemple el mateix director general de Seguretat Ciutadana del Departament de Justícia i Interior de la Generalitat.

L’altre conveni estableix la col.laboració entre els mossos i la policia local encara que en un moment donat la qüestió a tractar sigui competència de l’altre. Una col.laboració que permetrà l’actuació ràpida i eficient en determinades qüestions relacionades amb la seguretat i el civisme.

Aquest treball conjunt permetrà que els ciutadans es puguin dirigir indistintament a un cos policial o a l’altre davant qualsevol problema.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat