Botó Contacta amb Badaweb

El Museu exposa una sèrie de gravats d'Albert Ràfols-Casamada

Publicada: 22.05.2003Secció: Exposicions

Fins a l’1 de juny tenim l’oportunitat de veure l’exposició Matèria Viva d’Albert Ràfols-Casamada al Museu de Badalona, una mostra itinerant dels gravats que l’autor ha realitzat en els darrers 10 anys. Set grans sèries de gravats, de temàtica concreta i molt diferent l’una de l’altra. Unes ens mostren la gran plenitud del color. D’altres ens permeten veure el món a través d’un forat. Podrem observar la dansa de diversos elements, alhora que ens endinsem en la intimitat de l’artista.

Una de les sèries més destacades porta el nom de Policromia o la galeria dels miralls, una sèrie que consta de dotze gravats, amb dotze poemes i dotze textos dedicats als dotze autors que més significació han tingut en la vida de Ràfols-Casamada. D’entre els mestres cal destacar a Picasso, Van Gogh, Velázquez, Matisse, Miró o Paul Klee. Una sèrie que fusiona diverses branques artístiques.

Un recorregut a través de l’obra gràfica d’Albert Ràfols-Casamada que ens demostra que l’art fermenta al llarg dels anys i que, en definitiva, mai deixarà de ser matèria viva.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat