Botó Contacta amb Badaweb

Els mossos i la guàrdia urbana uneixen esforços amb les noves patrulles mixtes

Publicada: 22.05.2003Secció: Seguretat

Des de fa alguns dies, els mercats i comerços de la ciutat són vigilats per un membre de la guàrdia urbana i un mosso d’esquadra. Són les noves patrulles mixtes que han iniciat aquesta nova dinàmica a Badalona seguint el model d’altres municipis catalans. De moment només n’hi ha una a la ciutat, però està previst que se’n creïn més.

Un mosso d’esquadra i un membre de la Guàrdia Urbana són la patrulla mixta que vigila les zones comercials de Badalona. Aquesta iniciativa, nova a la ciutat, fa temps que funciona en d’altres municipis catalans on la policia autonòmica ja s’han desplegat. D’aquesta manera, s’augmenta la vigilància en els mercats i els comerços del barri del Centre i es millora la relació entre la policia local i l’autonòmica.

Tot i que de moment només existeix una sola patrulla mixta que no va motoritzada. Els responsables dels cossos de seguretat no descarten crear-ne més donat els bons resultats obtinguts.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat