Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana investiga les trucades falses fetes al 112

Publicada: 10.04.2003Secció: Seguretat

La Guàrdia Urbana de Badalona ha obert diligències judicials per la reiteració de trucades telefòniques falses al telèfon d’emergències 112. Aquests falsos avisos que activen serveis de bombers i de la Guàrdia urbana, s’han produït de manera reiterada durant les últimes setmanes, perjudicant al desenvolupament dels serveis i l’alarma injustificada generada.

La Guàrdia urbana de Badalona ha comprovat que les trucades es feien des del mateix número d’abonat de telèfon mòbil i que el comunicant informava d’incendis al carrer Calderón de la Barca i al Pablo Iglesias. Aquests incendis resultaven ser inexistents un cop arribaven a l’indret els vehicles d’urgències de la policia local i el cos de bombers. Les diligències s’han traspassat al cos dels Mossos d’Esquadra per a la continuació de les investigacions policials necessàries per a la identificació del responsable d’aquestes falses alarmes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat