Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Se signa el conveni perquè Badalona sigui la subseu dels jocs mundial de policies i bombers

Se signa el conveni perquè Badalona sigui la subseu dels jocs mundial de policies i bombers

Publicada: 08.04.2003Secció: Esports

Els ajuntaments de Badalona, Barcelona i la Penya signen el conveni de col·laboració pels desens jocs mundials de policies i bombers. El conveni estableix els mecanismes de col·laboració entre els tres organismes de cara als jocs mundials que se celebraran del 27 de juliol al 3 d’agost.

Els desens jocs mundials de policies i bombers consten de 64 proves esportives. La Ciutat de Barcelona serà la seu d’aquests jocs i Badalona, serà la subseu. El conveni preveu que a la nostra ciutat s’hi facin les competicions de bàsquet de 5x5 i 3x3. Els partits es faran al Palau Municipal d’Esports.

L’alcaldessa de Badalona Maite Arqué i el president del Club Joventut Badalona, Jordi Villacampa, van signar ahir al migdia el conveni regulador de les activitats que es faran a Badalona en motiu d’aquest jocs dels dos cossos d’emergència.

L’organització dels Jocs mundials de Policies i bombers és la única cita comparable a uns jocs olímpics, tant per la quantitat de participants com de competicions. Durant vuit dies a Barcelona s’esperen la participació de 10 mil esportistes de més de 80 països que compartiran en 65 modalitats.

Durant l’acte de signatura del conveni que va tenir lloc ahir a l’Ajuntament de Barcelona, es va presentar la campanya de captació de voluntaris que faran possible la celebració dels jocs. Es preveu la participació de 3 mil voluntaris.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat