Botó Contacta amb Badaweb

La III Marató Contra el Càncer programa una nit de dracqueens

Publicada: 28.03.2003Secció: Espectacles

Les activitats per recaptar diners per la tercera marató de Badalona contra el càncer continuen aquest cap de setmana. Aquesta és la primera vegada que s’ha organitzat un espectacle de dracqueens a la discoteca bétulo per la nit del divendres. Per diumenge hi ha prevista una festa al parc de can Solei, que comptarà amb una arrossada popular.

La principal novetat de les activitats de la tercera edició de la marató de badalona contra el càncer és un espectacle de drac queens que es farà a la nit del proper divendres a la discoteca bétulo de la ciutat. Els organitzadors han contactat amb nou dragqueens de barcelona, la majoria provenen del restaurant eterna de la ciutat comptal, especialitzat en aquest tipus d’espectacle.



El preu de l’entrada és de 6 euros. L’altra activitat prevista pel proper diumenge és una arrossada popular a can solei. Durant tot el dia es faran activitats al parc com parades artesanals, tómboles i una audició de sardanes.

Els diners recaptats es destinaran enguany a la compra d’una màquina d’extracció automàtica de la matèria primera dels tumors, que permet agilitzar el procés del tractament pels malalts de càncer.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat