Botó Contacta amb Badaweb

El responsable dels mossos d'esquadra valora Badalona com una ciutat segura

Publicada: 27.03.2003Secció: Seguretat

Badalona és una ciutat segura. Aquesta és la opinió del responsable dels mossos d’esquadra a la nostra ciutat, Sergi Pla, tot just ara que es compleix un el primer mes del desplegament de la policia autonòmica a Badalona. Entre els delictes més comuns, segons les dades d’aquest cos policial, hi ha els robatoris a l’interior dels vehicles i els petits furts. Sergi Pla diu però que aquest tipus de delictes està disminuint i ha destacat l‘ajut que els agents estan trobant entre la ciutadania.

L’intendent dels mossos diu que la taxa de resolució de delictes a la ciutat és d’un 44 per cent, mentre que la mitjana de la resta de l’àrea metropolitana és d’un 32 per cent. La policia autonòmica ha posat en marxa un dispositiu especial per controlar els robatoris a l’interior dels cotxes, sobretot a la nit, tot i que és un tipus de delictes que es comet també a ple dia. De moment, ja s’ha detingut 13 persones.

Pla destaca que Badalona és una ciutat segura, sobretot comparada amb altres localitats de l’Estat Espanyol. El responsable dels mossos ha destacat també la bona coordinació que ha establert el cos amb la Guàrdia Urbana que els ha permès fer tasca preventiva també a les escoles i Instituts pel que fa a la seguretat dels més joves.

Sergi Pla ha valorat també molt positivament l’anomenada “Festa Sana”. Es tracta del dispositiu que es du terme els caps de setmana a les zones d’oci, sobretot al polígon de Can Ribó, i a la Rambla per controlar el tràfic de drogues i la conducció sota els efectes de l’alcohol. El responsable dels mossos ha recordat en aquest sentit que des de fa un mes no s’han repetit a la zona actes vandàlics i incívics. En aquest sentit, Pla ha agraït la col·laboració ciutadana que està trobant a Badalona perquè afirma que cada cop són més els ciutadans que truquen el 088.



Pla ha destacat també la tasca feta per erradicar el tràfic d’estupefaents al barri de La Mina, on cada cop, afirma, hi ha més dificultats per vendre droga. El responsable dels mossos ha desmentit que els traficants de la zona s’hagin desplaçat a d’altres barris, entre ells a la nostra ciutat, i diu que, de moment, aquesta situació està controlada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat