Botó Contacta amb Badaweb

Alarcón critica els arbitratges que rep el Badalona

Publicada: 25.03.2003Secció: Esports

“Protegir més les instal.lacions”. Aquesta és la idea i una de les possibles solucions que s’han aportat des del Club de Futbol Badalona per a que fets de caire vandàlic com els que es van succeïr aquest cap de setmana no es repeteixin.

A més, el vicepresident del Badalona està segur que aquests fets són fruit d’una bretolada de quatre fascinerosos que no estan d’acord amb com avança el club i descarta que pugui ser un robatori organitzat.

D’altra banda, i sense deixar l’actualitat escapulada, Justo Alarcón també s’ha pronunciat sobre el tema de l’arbitratge. Ha volgut deixar ben palesa la seva opinió sobre alguns dels saltamarges que han visitat l’estadi de l’Avinguda de Navarra.

Ara només cal esperar que totes aquestes vicissituds no aturin el bon ritme de l’equip que diumenge vinent té un parttit crucial a Girona, on ni més ni menys, es juga el liderat.













publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat