Botó Contacta amb Badaweb

El DKV Joventut punxa davant el Caprabo després de dues pròrrogues

Publicada: 24.03.2003Secció: Esports

El DKV Joventut va tornar a perdre un partit als darrers segons. En aquesta nova ocasió el seu botxí va ser el Caprabo Lleida, que després de dues pròrrogues va acabar doblegant els verd-i-negres. El conjunt de Manel Comas va arribar a tenir una diferència favorable de 18 punts, però la relaxació de la segona part el va acabar condemnant.



La Penya va sortir amb molta empenta decidida a no donar opcions al Lleida. Les avantatges van començar a ser importants fins arribar a la máxima que va ser de 18 punts, 36 a 18, al segon quart.

A partir de la represa,però, els homes d’Edu Torres es van entonar en atac gràcies a Bramlett i als triples de Sergio Ramos. La Penya va baixar la seva intensitat defensiva i va acabar patint per forçar la primera pròrroga amb aquest bàsquet in extremis d’Antonio Bueno.

El Joventut va tenir la possessió per guanyar el partit al final de la primera pròrroga però Radulovic va fallar el llançament i es va haver de jugar un altre temps suplementari. Els verd-i-negres, sense Tabak ni Hamilton que havien estat eliminats per faltes personals, van anar a remolc del Caprabo que es va mostrar més encertat en el tir exterior. Malgrat això, Paco Vázquez va poder donar el triomf als seus si hagués convertit aquest triple. Un tir, que no va agradar a Manel Comas.



L’equip ha marxat aquest matí cap a Novo Mesto amb la intenció de certificar el passi a la final de la Copa ULEB. Per aconseguir-ho, els verd-i-negres hauran de fer bona la renda de 13 punts que van obtenir a Badalona



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat