Botó Contacta amb Badaweb

Els mossos s'imposen a la ciutat

Publicada: 18.03.2003Secció: Seguretat

L’arribada dels mossos a Badalona ha netejat els carrers i les zones d’oci nocturns d’armes i estupefaents i ha aconseguit fer tancar els locals a la seva hora. L’operació de la policia autonòmica “Festa Sana” fa tres setmanes que deixa buida la rambla al punt de les tres de la matinada.

Els mossos han reduït les substàncies estupefaents i també els horaris del bars que segueixen al peu de la lletra la normativa. Durant els tres caps de setmana que els mossos han passat a la ciutat, la policia autonòmica ha aconseguit reduir les substàncies estupefaents, les armes i els objectes perillosos.

L’operació policial està, en gran part provocada per l’alerta dels veïns que es van adreçar al cos dels mossos d’esquadra. Segons el cap de seguretat ciutadana de la comissaria dels mossos a Badalona, Ignasi Teixidó, la dinàmica del cos policial durant les nits del cap de setmana no té data final.



Des de fa 3 setmanes els bars i locals de la rambla i els carrers del centre tanquen puntalment a les 3 de la matinada, hora límit d’aquests establiment, segons la normativa. Els mossos es van posar en contacte amb els propietaris dels locals per avisar-los d’aquesta mesura i fins ara no hi hagut cap problema en aquest sentit.

D’altra banda, tot i que aquesta mesura, de moment no agrada massa als joves, segons Ignasi Teixidó, no s’ha detectat cap mena de rebuig.

Tot i les normes estrictes del mossos, segons el cap de seguretat ciutadana d’aquest cos policial, els agents autonòmics no estan en contra en que els joves surtin de festa i s’ho passin bé.

La dinàmica engegada pels mossos aquestes tres darreres setmanes seguirà tant estricta com fins ara permanentment.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat