Botó Contacta amb Badaweb

Santa Coloma dóna a conèixer les actuacions urbanístiques d'aquest mandat amb una exposició

Publicada: 10.03.2003Secció: Exposicions

El front fluvial del riu Besós i les noves zones verdes del barri de Santa Rosa són dos dels projectes que es poden contemplar en la mostra “Santa Coloma vola alt”. L’exposició està organitzada pel consistori veí, per tal de donar a conèixer les actuacions urbanístiques que s’ha fet en aquest mandat i les que ja estan encarrilades per executar-se el vinent. La polèmica ha arribat des de la formació local del partit popular, que critica el fet de no aparèixer als panells promocionals que recullen les impressions dels grups polítics.

Deu maquetes i un vídeo promocional de la ciutat conformen la mostra “Santa Coloma vola alt”. L’exposició fa un repàs a projectes com la recuperació de la llera del riu Besós. L’alcalde, Bartomeu Muñoz, va recordar que la propera desaparició de les torres d’alta tensió que ara encara voregen el riu permetrà gaudir de cinc quilòmetres d’espai verd, des del mar, a Sant Adrià, fins a Montcada. Això permetrà, segons Muñoz, deixar de donar l’esquena al Besós.



La ciutat comptarà amb més punts de centralitat, amb la renovació del barri de Santa Rosa i les obres dels jardins Ernest Lluch, espai de l’antic cementiri vell. Entre els reptes de futur hi ha també la promoció d’habitatge per als joves.

La nota de color la va posar l’actor Carles Flavià, que en la seva època de capellà va ser company de l’exalcalde colomenc Lluís Hernàndez. Flavià es va passejar per la ciutat, mostrant les millores urbanístiques. I com en aquells antics anuncis de detergent, va demanar sense èxit als veïns que li canviessin el seu pis de Barcelona pel d’ells a Santa Coloma.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat