Botó Contacta amb Badaweb

La penya s'enfonsa a València

Publicada: 10.03.2003Secció: Esports

El DKV Joventut va perdre a la pista del Pamesa de València de 8 punts, 75 a 67. El conjunt verd-i-negre va tornar a ser víctima d’una nefasta primera part i malgrat que a la segona va millorar, no va ser suficient per derrotar el líder.

Les baixes d’Abbio, Hopkins i Paraíso no es van notar damunt la pista. El Pamesa en va tenir prou amb el triangle format per Rodilla, Oberto i Tomasevic per deixar KO una Penya que va estar dormida durant els 20 primers minuts. El conjunt de Manel Comas, tal i com va passar la setmana anterior contra l’Estudiantes, va pagar molt cara la seva relaxació i va arribar a tenir una desavantatge de 24 punts. Després, a partir de la represa, els verd-i-negres van intentar reaccionar però no van poder culminar la remuntada. El més a prop que van estar del Pamesa va ser a 4 punts al tercer quart.



Un altre dels grans defectes de la Penya va ser el rebot defensiu, que en determinades accions no va saber tancar i va permetre el conjunt de Paco Olmos gaudir de segones opcions de tir que en la majoria dels casos van acabar en bàsquet.

Zendon Hamilton va debutar en partit de lliga i el seu nivell va ser millor de l’esperat. El pívot nord-americà va jugar 18 minuts i va fer 9 punts. Tots ells van arribar en els momenents de major desconcert del Joventut en què cap altra jugador veia cistella.

El dijous hi ha una nova jornada de lliga i els de Badana rebran el Fòrum, un rival que sobre el paper és propici per intentar tornar a guanyar a la lliga.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat