Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Badalona deixa escapar la primera oportunitat de col·locar-se com a líder de tercera

El Badalona deixa escapar la primera oportunitat de col·locar-se com a líder de tercera

Publicada: 10.03.2003Secció: Esports

No va poder ser. El Club de Futbol Badalona tot i fer una primera part excepcional en front del Granollers, només va aconseguir un empat a 4 que l’impedeix situar-se com a líder de la tercera Regional.

Un equip de futbol és com un cotxe de fòrmula 1: per aconseguir creuar la meta en primer lloc cal que tota la mecánica de l’automòvil funcioni al 100% i com un bloc. Ahir però, el Club de Futbol Badalona va rutllar com un cotxe de Formula 1 mal equilibrat; amb una altíssima efectivitat ofensiva però amb una línia defensiva amb pana.

De ben poc van servir els quatre gols que van aconseguir els escapulats en front dels mateixos quatre que van encaixar, tot i que a la primera part i amb un contundent 0 a 3 tot semblava dat i beneït.

El més lamentable de tot plegat és que el Badalona amb aquest empat, va deixar escapar com el fum entre les mans, la primera oportunitat de convertir-se en líder de tercera.

Desprès de l’empat a dos entre el Sant Andreu i el Tortosa i veient la primera gran part escapulada ja n’hi havia que feien càbales de com sentaria ser els primers.

Però el futbol com la vida mateixa, té aquests daltabaixos i ara ens trobem una setmana més en la situació que estavem: tercers i mirant cap amunt. En un no-res, vam passar d’assaborir la dolçor de la primera plaça a comformar-nos amb l’amarg regust del que podia haver estat.

No cal dramatitzar però, ja que el tren de les oportunitats continuarà passant. I continuarà passant precisament, perque el Badalona ha desplegat un bon joc que l’ha catapultat fins a la tercera posició. Tercera posició que s’ha guanyat a pols.









publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat