Botó Contacta amb Badaweb

Cap de setmana crucial pel Badalona

Publicada: 07.03.2003Secció: Esports

Ramon Maria Calderé i els seus jugadors ja escalfen motors per afrontar el proper partit al camp del Granollers i que els pot catapultar fins la primera posició, això sí, amb el permís del Sant Andreu, actual líder de la competició.

Els de Calderè van disputar abans d’ahir un partit amistós al camp del Mataró que els va servir per conèixer el tipus de gespa rápida que es trobaran al camp del Granollers.

Per al matx de diumenge el tècnic escapulat podrà comptar amb tota la plantilla a excepció del davanter Molina que serà baixa per sanció.



En el partit de la primera volta disputat a l’estadi de l’Avinguda de Navarra, els de Badalona van empatar amb el Granollers, un equip que ha fet una primera volta més que regular que els ha permés gaudir d’una plaça de mitja taula que els ha d’assegurar la permanencia.

D’altra banda, Calderé va prendre bona nota del Lorca en el partit amistós que els va afrontar amb el Barça. El Lorca pot ser un dels posibles rivals dels escapulats de cara a la promoció.A banda d’aquest proper enfrontament, l’actualitat del Badalona passa també per la presentació oficial que avui s’ha fet a la Travesear de Montigalà, del partit del centenari que afrontarà al Club de Futbol Badalona i el Real Club Deportiu Mallorca i que es disputarà el proper 11 de setembre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat