Botó Contacta amb Badaweb

La Creu Roja organitza una exposició per conscienciar dels desastres de la guerra

Publicada: 06.03.2003Secció: Exposicions

“Milers d’armes, Milions de Víctimes”, aquest és el nom de l’exposició que ha organitzat la Creu Roja a l’Institut d’art Pau Gargallo de Badalona. La mostra, que inclou una trentena de peces originals entre escultures i quadres, té l’objectiu de conscienciar a la ciutadania dels desastres de la guerra.

L’exposició, que s’ha pogut visitar a diverses poblacions de Catalunya, ha arribat a Badalona, dins de la campanya que promou el Comitè Internacional de la Creu Roja. La mostra té un caràcter informatiu i sensibilitzador a través de l’obra de diversos artistes de l’escola-taller de Vic, els quals han volgut plasmar la seva visió sobre les conseqüències de la tinença d’armes. Segons l’informe titulat La disponibilitat d’armes i la situació de la població civil en els conflictes armats, publicat pel Comitè Internacional de la Creu Roja, la disponibilitat d’armes facilita les violacions dels Drets Humans i incrementa la durada dels conflictes. Així més, obstaculitza les tasques de protecció civil i augmenta el patiment de la població. És per aquest motiu, que mica en mica cal anar conscienciant a la societat per evitar tan els petits com els grans conflictes bèl.lics.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat