Botó Contacta amb Badaweb

Badalona acull el Segon Magistral d'Escacs Ciutat de Badalona

Publicada: 06.03.2003Secció: Esports

El Club Natació Badalona serà la seu del Segon Magistral d’Escacs Ciutat de Badalona que se celebrarà de l’11 al 21 de Març.

Ahir es va fer la presentacó de l’acte al mateix club que va anar a càrrec de l’alcaldessa Maite Arqué, del Regidor de l’area d’Esports i Turisme, Jose Antonio Lara, del president del Club Escacs Badalona, Pablo Diaz-Flores i del president del Club Natació Badalona, Miquel Estruch.



El ritme de joc del campionat serà el nou ritme imposat per la FIDE; 40 jugades en 75 minuts amb increment de 30 segons per jugada i 15 minuts més a finish amb un increment de 30 segons per jugada.

Els participants seràn d’arreu del món. Entre d’altres, vindran el búlgar Kolev Atanas, l’ucrainés Victor Moskalenko o l’argentí Jorge Iglesias.



La primera edició d’aquest certamen ja es va celebrar al Club Natació Badalona el març del 1991 i aleshores va tenir tant éxit que els organitzadors han decidit repetir l’acte en el mateix lloc.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat