Botó Contacta amb Badaweb

Calderé reflexiona sobre el per què el seu equip crea ocasions de gol però no marca

Publicada: 06.03.2003Secció: Esports

3 dies abans de viatjar al camp del Granollers, Ramon Maria Calderé, reflexiona en veu alta per intentar esbrinar quina és la possible causa de la poca rentabilitat que en treu el seu equip de la quantitat de vegades que s’arriba a la porteria contraria.

Possiblement, el problema no sigui que el Badalona no fa gols, ja que si mirem les estadístiques veurem que és el cinqué equip més golejador. El contratemps radica en el fet que de totes les vegades que s’arriba a la porteria contrària, que són moltes, s’aconsegueixen pocs gols.

Calderé vol desterrar aquest tema quan abans millor, i més, si tenim en compte que cada vegada queda menys temps per la promoció. És per això que el tècnic del Badalona, ha proposat una possible solució.

Caldrà esperar encara uns dies per veure si aquesta solució d’urgència dòna els fruits esperats, de moment, ens conformarem amb veure gunayar l’equip diumenge vinent en front del Granollers.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat