Botó Contacta amb Badaweb

La Penya es classifica per a les semifinals de la Copa ULEB

Publicada: 05.03.2003Secció: Esports

El DKV Joventut se les haurà de veure amb el Novo Mesto eslovè en les semifinals de la Copa Uleb en desempellegar-se del Zelesnik en el partit disputat ahir a Belgrad.

Tot i caure derrotats per 77 a 68, els verd-i-negres van fer bona la renda de 14 punts del partit d’anada per poder passar a la semifinal.

Ara però, l’equip de Comas tornarà a tenir el factor camp en contra en l’eliminatòria de semifinals.

Amb tot, els de Badalona van patir de valent per aconseguir el guardó del passi. Si a casa no s’haguèssin aconseguit 14 punts de diferencia, de ben segur que ara no estariem parlant d’eufòria.

Una de les posibles causes del patiment d’ahir, la podem trobar en el fet que en els darrers instants el matx, Tabak, autèntic puntal de l’equip, Paco Vazquez i Bueno van ser eliminats per faltes.

En la segona meitat, Zoroski va tenir l’oportunitat d’igualar l’eliminatòria amb el llançament d’un triple que, afortunadament, va errar. A partir d’aquí, el pavelló es va convertir en un infern i es va entrar en un final a cara o creu. Però gràcies a que a la Penya no li va tremolar el canyell des dels tirs lliures, els de Comas van deixar les coses al seu lloc, perllongant el somni europeu.

Els proper partits de Copa Uleb seran els correspondents a la semifinal en front del Novo Mesto. El primer a casa el 18 de Març i el de tornada lluny de l’olímpic el 25 d’aquest mes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat