Botó Contacta amb Badaweb

L'himne del centenari del Badalona rep nombrosos elogis

Publicada: 04.03.2003Secció: Esports

Un dels actes centrals del centenari del Badalona va ser la presentació de l’himne que es podrà escoltar durant tota aquesta temporada i part de la següent. La lletra és de l’historiador Joan Soler Amigó i segons el president del club, Fermín Casquete, és molt fidel a la història del club.

A més, l’himne ha fet posible que totes les corals de Badalona es tornessin a unir després de molt de temps.

A banda de referir-se a la nova cançó, el president escapulat també va parlar dels actes que té previst fer l’entitat per continuar celebrant el centenari. Entre d’altres, durant els pròxims mesos es farà una exposició fotogràfica de diversos moments de la història de l’entitat, el sopar del centenari i la presentació del llibre de la història del club.

Però sens dubte, el plat fort pels aficionats arribarà amb el partit que el Badalona jugarà contra el Mallorca de primera divisió. Casquete va assegurar que si no hi ha un canvi d’última hora es disputarà l’11 de setembre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat