Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Pavelló dels Països Catalans s’omplirà aquest dissabte dels millors karateques que competiran sota la modalitat de Kyoku Shin Kai

El Pavelló dels Països Catalans s’omplirà aquest dissabte dels millors karateques que competiran sota la modalitat de Kyoku Shin Kai

Publicada: 04.03.2003Secció: Esports

Aquest proper dissabte, els amants de les arts marcials tenen una cita il.leludible amb el mon del Kyoku Shin Kai, ja que el Gimnas Oyama organitza al Pavelló dels Països Catalans, el 23 Campionat d’Espanya de Kyoku Shin.

Dissabte a partir de les 9:00 del matí els participants d’edats compreses entre els 10 i els 17 anys oferiran als espectadors una serie de Kumités o combats i de Katas o coreografies d’arts marcials. A la tarda, a partir de les 5, els karateques de categoría absoluta deleitaran als seguidors d’aquest esport amb diferents kumités on quasi tots els cops estan permesos i no es duen proteccions.

Queda clar doncs, que Badalona amb l’organització d’aquest certamen vol continuar sent la principal seu europea per a la pràctica d’aquest esport d’alt risc tant espectacular com vistós.











publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat