Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona guanya 1-0 al Guíxols

Publicada: 03.03.2003Secció: Esports

Blanco va ser l’autor de l’únic gol escapulat en el partit que els afrontava amb el Guíxols. Amb aquesta victoria, el Badalona segueix de ben a prop l’estela que deixa el Sant Andreu, líder de moment, de la categoría: els de Badalona estan a només un punt.

Amb la recent victòria del Club de Futbol Badalona en front del Guíxols per 1 a 0, ja en van quatre de seguides. 12 punts consecutius que permeten l’entitat centenaria gaudir d’una més que meritòria segona posició.

Tot i que el Badalona no va desplegar un gran joc, els de Calderé en van tenir prou amb un gol, aquest de Blanco a les acavalles de la primera meitat, per sentenciar un matx en el qual els gironins van demostrar amb la seva inoperancia el perqué tan sols han guanyat un partit lluny del seu camp.

Ara però, el problema del Badalona s’estigmatitza. Continua sent el mateix que ha arrossegat des del principi de temporada: la dificultat a l’hora de finalitzar les jugades; s’arriba, però no es fa gol.



Amb tot, i curiosament, els de Badalona són el cinqué equip més golejador, amb 44 dianes.

Amb aquesta victòria, els centenaris se situen segons a tan sols un punt del líder, el Sant Andreu.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat