Botó Contacta amb Badaweb

La Penya s'enfronta demà a l'Estudiantes sense Shirley

Publicada: 28.02.2003Secció: Esports

El DKV Joventut juga demà a la pista de l’Estudiantes on intentarà trencar un malefici que dura gairebé 13 anys. Els homes de Manel Comas no ho tindran gens fàcil ja que els madrilenys tenen un potent joc interior i la Penya tindrà la baixa de Paul Shirley.

L’última vegada que la Penya va guanyar en lliga regular a la pista de l’Estudiantes va ser el novembre de 1990. Des d’aleshores, els verd-i-negres només han pogut repetir triomf una vegada, l’any 92 en partit corresponent als play-off.

Per aquesta raó, la plantilla badalonina té moltes ganes de trencar la seva particular mala ratxa contra els madrilenys. Tot i això, el partit no arriba en el millor moment per l’equip. Els de Manel Comas estan fent un bon bàsquet però la baixa per lesió de Paul Shirley li resta al conjunt uns punts i uns rebots que li poden passar factura.



Sens dubte el joc interior de l’equip que prepara Pepu Hernández és una de les seves principals virtuts. Adam Keefe, per qui la Penya va estar interessat, Felipe Reyes o Germán Gabriel seran els principals perills pel Joventut en aquesta posició. Però no seran els únics. A la línea exterior Corey Brewer, Carlos Jiménez o Nikola Loncar seran una amenaça constant.

Aquest interessant partit es jugarà demà a partir de les set de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat