Botó Contacta amb Badaweb

Des d'ahir Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra treballen conjuntament

Publicada: 26.02.2003Secció: Seguretat

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra actuen ja des d’ahir de manera conjunta en qüestions de seguretat a la ciutat. Els dos cossos sumen 450 agents que patrullaran pels carrers de Badalona dividida en quatre zones. Tant el cap de la policia local, Conrado Fernández, com el de l’autonòmica, Sergi Pla, han volgut destacar la bona sintonia que hi ha entre tots dos cossos.

Fins ara, segons l’intendent major de la guàrdia urbana, Conrado Fernández, els agents d’aquest cos realitzaven accions que no eren de la seva competència davant la manca d’agents de seguretat a la ciutat. El cos de la guàrdia urbana es concentrarà ara en potenciar la policia de proximitat i en solucionar els problemes de convivència als barris.

Tot i així, en la filosofia dels cossos de seguretat es troba la col.laboració més enllà de les seves competències quan així es requereixi.

Val a dir que, tot i que els mossos d’esquadra han arribat a Badalona per substituir de manera progressiva la policia nacional, encara quedarà un grup d’agents d’aquest segon cos treballant a la ciutat. La policia nacional s’encarregarà de tramitar documents, per exemple els DNI, dels serveis d’estrangeria i de la detecció de situacions d’immigració irregular.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat