Botó Contacta amb Badaweb

La Penya guanya al Zelesnik de 14 punts

Publicada: 26.02.2003Secció: Esports

El DKV Joventut va encarar l’eliminatòria de quarts de final de la Copa ULEB contra el Zelekink en guanyar-lo de 14 punts, 80 a 66. El resultat fins i tot podria haver estat més gran ja que durant bona part de l’enfrontament, els verd-i-negres van gaudir de diferències que van superar els 20 punts.

Abans de començar el partit gairebé tothom hagués firmat guanyar el conjunt serbi de 14 punts, però tal i com va anar el matx el resultat final no va acabar de deixar plenament satisfet el Joventut.



I és que la Penya va arribar a tenir una màxima avantatge de 25 punts al tercer quart després de donar una lliçó d’entrega i punt d’honor durant tot el partit. El mèrit dels badalonins va ser doble ja que van tornar a jugar sense un dels seus estrangers, Paul Shirley que per acabar-ho d’adobar haurà d’estar com a mínim un més de baixa. Per aquesta raó, el club està estudiant seriosament la contractació d’un substitut.

Juan Alberto Espil, amb 29 punts i 6 triples va ser un dels principals artífex del triomf. Malgrat tot ahir la Penya va jugar com un autèntic equip en què cada jugador va complir a la perfecció la seva tasca.

El partit de tornada es jugarà dimarts vinent a Belgrad on el Joventut haurà de fer valdre la renda aconseguida ahir.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat