Botó Contacta amb Badaweb

Traqnuil·litat en la primera jornada dels mossos a la ciutat

Publicada: 25.02.2003Secció: Seguretat

Tranquil.litat les primeres hores del desplegament dels Mossos d’Esquadra de Badalona. Els Mossos col.laboren des d’avui amb la policia municipal, és a dir, la guàrdia urbana. De fet, i mentre s’acabi de construir la comissaria de Mossos del barri de Morera, la policia autonòmica s’ha instal.lat en unes oficines prefabricades just al costat dels agents locals, al Turó d’en Caritg.



Segons l’intendent Sergi Pla, cap de l’Àrea Bàsica de Policia de Badalona, la primera nit ha estat tranquil.la. Entre d’altres accions s’ha detingut dues persones que pretenien fer un robatori en una gasolinera.





Sergi Pla ha volgut destacar la bona sintonia que hi ha amb els agents de la guàrdia urbana. Els dos cents agents autonòmics se sumen als 240 amb els que compta la policia municipal i actuaran de manera conjunta a les quatre zones en les que s’ha dividit la ciutat.



Tot i que es realitzarà patrullatge per tota la ciutat, la zona de Badalona que hi ha a tocar de Santa Coloma és una on Sergi Pla destaca que els mossos hauran de fer especial incidència. Es tracta d’una zona densament poblada, on històricament, segons comenta, s’han comès més delictes que en altres indrets de la ciutat.



Des d’avui podem adreçar-nos al mossos d’esquadra per mitjà del número 088. Les denúncies també les hem d’interposar a les oficines dels mossos al Turó d’en Caritg. De moment, prop d’una desena de ciutadans ho ha fet aquest matí.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat