Botó Contacta amb Badaweb

200 agents dels mossos d'esquadra arriben aquesta mitjanit a la ciutat

Publicada: 24.02.2003Secció: Seguretat

Finalment aquesta propera mitjanit els mossos d’esquadra es desplegaran a Badalona. A la nostra ciutat hi arribaran 200 agents que ocuparan un mòdul annex a l’edifici de la Guàrdia Urbana al Turó d’en Caritg, mentre les obres de la comissaria, al barri de Morera, no s’enllesteixen. Està previst, recordem-ho, que les obres estiguin acabades el mes de juliol.



Les patrulles es distribuiran per torns per tal de garantir la presència d’una trentena d’agents al carrer durant les 24 hores del dia. En total hi haurà fins a 10 vehicles de dia, i 8 durant el torn de nit. La seva distribució es farà per zones, com l’actual de la guàrdia urbana, que ha dividit la ciutat en quatre parts. La comissaria de Badalona serà l’àrea bàsica policial, és a dir, la demarcació territorial de la qual dependrà la comissaria de Sant Adrià.



La planificació diària es farà en funció de les denúncies que es recullin a l’oficina provisional, ubicada al Turó Caritg, i també a partir de les reclamacions que formulin els ciutadans a través dels consells de districte.



Els responsable dels mossos a Badalona és Sergi Pla i Simón. L’intendent té 42 anys i una llarga trajectòria professional. És llicenciat en dret i va entrar al cos superior de Policia l’any 1980. Pla va passar a formar part del cos Nacional de Policia l’any 1986 i des del 1996 forma part dels mossos d’esquadra. Com a agent estatal va treballar durant vuit anys a la Brigada d’estupefaents, dos a l’oficina de Seguretat dels Jocs Olímpics i quatre fent patrulles. El cap dels mossos a Badalona ha estat durant sis anys responsable de la divisió central de Seguretat Ciutadana de la policia autonòmica catalana. Ha rebut durant la seva carrera cinc medalles i 70 felicitacions públiques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat