Botó Contacta amb Badaweb

Una exposició mostra l'evolució del Port de Badalona

Publicada: 17.02.2003Secció: Exposicions

Com era la zona del port abans que comencessin les obres, què s’hi està fent en l’actualitat i com serà d’aquí a uns anys. Totes aquestes preguntes troben resposta en l’exposició que es pot veure fins al 28 de febrer al centre comercial Carrefour, al barri de Montigalà. I per les persones que no en tinguin prou amb aquesta mostra i la seva curiositat vagi més enllà podran trepitjar el port in situ el proper sis d’abril.



L’exposició que podem veure al centre comercial Carrefour és un recorregut breu i sintètic, amb imatges i paraules de l’evolució del port. Una mostra que no oblida els primers projectes del port a la ciutat, com el projecte Fradera, de l’any 1936, el Vilalta, del 69 o el Gutiérrez, del 87. Entre les dates destacades de l’exposició trobem la del 22 de gener de 2002, quan la Generalitat va concedir a la Societat Marina de Badalona el permís per construir el port esportiu i pesquer. Una altra dada d’interés, el 6 d’abril de l’any passat, moment en el qual es va posar la primera pedra. Doncs un any després, és a dir, el proper 6 d’abril, serà el moment d’obrir el pas a tots els badalonins que vulguin comprovar que està passant al litoral badaloní.



A l’exposició sobre el port trobem imatges virtuals sobre el futur del port, quan estigui enllestida la primera fase, l’any 2004. Així, per exemple, podem veure com seran els dics quan estiguin acabats, el moll de pescadors, el centre comercial o l’escola de vela. Podem veure també els més de set-cents amarraments que es repartiran entre les dàrsenes esportiva i pesquera.



Recorde-m’ho. Fins al 28 de febrer al costat de l’entrada principal del centre comercial Carrefour tenim l’oportunitat de veure en imatges com s’ha transformat el litoral badaloní. Un dels projectes més ambiciosos, potser el més ambiciós de tots, dels governs badalonins dels darrers vint anys.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat