Botó Contacta amb Badaweb

Santa Coloma recorda James Bond en el seu 40è aniversari

Publicada: 17.02.2003Secció: Exposicions

Bond, James bond. El protagonista de les pel·lícules arriba a Santa Coloma de Gramenet per celebra el seu 40 aniversari. El personatge que ha donat vida a diferents històries tant cinematogràfiques com novel·lístiques i també dins nombrosos còmics, es troba fins el 24 de febrer a Can Peixauet.

La Biblioteca colomenca acull aquests dies una extensa gamma de productes James Bond, el mític espia al servei de Sa Majestat. Coincidint amb el 40è aniversari d’aquest personatge fictici els seguidors d’aquesta saga de pel·lícules i històries policíaques podran perdre’s entremig dels objectes que han donat vida a Bond. Segons el promotor d’aquesta exposició Francesc Sirvent, en la mostra s’hi pot trobar de tot. Des dels inicis novel·lístics de james Bond fins els últims objectes del merchandising.

Però a més dins l’exposició també hi torbarem maquetes, programes de mà, les bandes sonores de les pel·lícules, revistes de l’època, un còmic on trobarem l’origen del mític 007 i un apartat dedicat a les paròdies que s’han fet d’aquest personatge.

Gran part del productes de l’exposició pertanyen a la col·lecció personal de Francesc Sirvent que es pot visitar fins el 24 de febrer a la biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat