Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona guanya 1-0 al líder

Publicada: 17.02.2003Secció: Esports

El Club de Futbol Badalona es va endur els tres punts de la victoria en derrotar al líder, el Sant Andreu, en un partit molt ben jugat per els escapulats. La paciencia i la perseverança van ser les claus del joc badaloní.

Hi ha personatges que fan por de només sentir el seu nom: Drácula, Frankenstein, l’Home Llop. En canvi n’hi ha d’altres que n’haurien de fer però no en fan, com és el cas del Sant Andreu, líder de tercera divisió.

Actualment, el líder no fa por ni en un pati d’escola.



Al líder li va anar bé passar-se ahir diumenge per Badalona. Els escapulats li van ensenyar com es juga a futbol, que vol dir joc ofensiu i la teoria i la pràctica de la possessió absoluta de la pilota. Mentre els andreuencs anaven prenent notes... .

2.600 persones van ser testimonis d’una victoria escapulada més que merescuda, entre d’altres coses, perqué els de casa van ser els que van aportar el bon joc, les oportunitats, les ganes, el coratge, la motivació, la técnica, la táctica i el gol. Mentre, els andrauencs, seguien prenent notes.

Càmara, desprès d’intentar-ho en diverses ocasions, aconsegueix batre a les acavalles del matx, al porter visitant. Amb aquest gol el Badalona rebia la recompensa a la perseverança i a l’autoestima i el que és més important, li permetia sumar tres punts que el col.loquen quarts empatats amb el tercer, el Girona.

És lògic pensar doncs, que els tres punts se’ls van endur merescudament, aquell equip que va saber jugar a futbol i no pas el conjunt que va basar el seu futbol en el “cattenaggio” i la contra, una contra que per cert, ahir va fer llufa.











publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat