Botó Contacta amb Badaweb

Via lliure a la ciutat esportiva de l’espanyol a St. Adrià

Publicada: 06.02.2003Secció: Esports

Via lliure a la ciutat esportiva de l’espanyol a St. Adrià. El tribunal superior de justícia ha avalat en una sentència el projecte de la ciutat esportiva del Reial Club Esportiu Espanyol en el terrenys de la ciutat veïna així com els plans urbanístics realitzats a l’antic camp del Sarrià.



L’alt tribunal català ha desestimat una demanda presentada contra aquests plans urbanístics per un grup de veïns. El contenciós anava contra la modificació del Pla General Metropolità que afectava els terrenys de l’antic camp de l’Espanyol, l’antic camp de tir de Montcada i el sector Verneda-Can Picas de St. Adrià de Besòs.

La Generalitat va aprovar el juny del 1997 la modificació del PGM i els projectes que implicaven la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana, els Ajuntaments de Barcelona i St. Adrià, l’Espanyol i l’empresa Sarrià Park.



Els acords contemplaven la requalificació dels terrenys de l’antic camp de Sarrià per construir habitatges i altres equipaments. A més es preveia canviar l’ordenació dels terrenys de St. Adrià i construir la nova ciutat esportiva del club i compensar a la vegada el sostre residencial i comercial de Montcada i Reixac.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya avala la competència municipal per adoptar les decisions urbanístiques que es van prendre i rebutja, en contra de les tesis dels veïns, que la modificació del pla general fós contrària a l’interès públic de la ciutadania.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat