Botó Contacta amb Badaweb

Artistes del Geni exposen al Centre Cívic Can Canyadó

Publicada: 03.02.2003Secció: Exposicions

L’Associació Artistes del Geni torna a omplir d’activitat cultural la ciutat. Les obres d’una trentena d’artistes de totes les disciplines tindrà un fòrum de promoció als vuit districtes de la ciutat en una exposició itinerant. Una mostra que es dóna a conèixer aquest dijous al centre cívic Can Canyadó i que culminarà al maig a Sant Roc. El rerafons, com sempre, la reivindicació d’un centre d’arts contemporànies a Badalona.

Fa més d’un any els Artistes del Geni es van presentar en societat per mitjà d’una exposició a la Sala El Refugi, situada a la Plaça de la Vila, i amb activitats al carrer. Aquest col.lectiu no para i aquest dijous s’inaugurarà a Can Canyadó una nova mostra amb moltes de les peces que vam poder veure aleshores i d’altres de noves.

L’exposició incorporarà les obres d’artistes convidats de cada districte o barri. Així, per exemple, en la mostra de dijous trobarem obres d’autors de la zona de Canyadó, com Pepita Salvat i Josep Maria Teixidó i l’actuació dels Diables. En la mostra de Sant Roc, un altre exemple, posarà el seu granet de sorra la comunitat gitana, amb lectures poètiques i flamenc. Els Artistes del Geni continuen però, utilitzant l’art per reivindicar l’art. El rerafons de tot plegat és, una vegada més, la necessitat a Badalona d’un centre d’arts contemporànies.

La mostra dels Artistes del Geni s’inaugurarà també aquest mes al centre cívic de Casagemes. Al març serà a Can Cabanyes i La Colina, a l’abril a Morera i Dalt la Vila i al maig, a Torre Mena i Sant Roc.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat