Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les obres de la comissaria dels mossos a Santa Coloma de Gramenet

Publicada: 09.12.2002Secció: Seguretat

Avui comencen les obres de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet. El nou equipament policial estarà situat al barri de la Guinardera, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament. Les obres aniran a càrrec de l’empresa VICSAN i estan finançades per l’empresa GISA de la Generalitat de Catalunya.



Les obres està previst que acabin l’1 d’octubre del 2003 i segons el pla de desplegament de la Direcció General de Seguretat Ciutadana el mossos d’esquadra arribaran a Santa Coloma a finals de l’any que ve. Es preveu que la dotació policial al municipi veí sigui de 160 agents.

La nova comissaria es planteja com un edifici corporatiu modern, que disposarà de tots els serveis més actuals destinats a garantitzar la seguretat ciutadana.

Per la seva banda l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet té previst porta a terme una millora urbanística del barri de la Guinardeta, en tot l’entorn de la nova comissaria, ja que la zona adquirirà una nova centralitat a l’acollir un equipament bàsic pel conjunt de la població. Per tant el consistori té previst urbanitzar el nou carrer de la Ginesta que unirà el carrer Cervantes amb l’avinguda Anselm de Riu. D’altra banda s’està estudiant la possible construcció d’un aparcament subterrani amb una plaça en la seva superfície davant de l’avinguda Anselm de Riu.

L’actual comissaria, ubicada al carrer Irlanda, es destinarà la tramitació de documents oficials i passaports un cop la Generalitat assumeixi les competències de seguretat a la ciutat veïna.

I mentre es posen, ja , les primeres pedres de l’arribada dels mossos a Santa Coloma, a Badalona es desconeix, encara, la data de l’inici de les obres de la comissaria. Amb tot, està previst que els mossos arribin a la ciutat a l’abril.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat