Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • La Penya juga demà davant l'Ural Great el primer partit de la segona volta de la lliga Uleb

La Penya juga demà davant l'Ural Great el primer partit de la segona volta de la lliga Uleb

Publicada: 03.12.2002Secció: Esports

Demà a dos quarts de quatre de la tarda, hora d’aquí, el DKV Joventut se les haurà amb l’equip rus de l’Ural Great, en el primer partit de la segona volta de la Copa Uleb.

Aquest matí a trenc d’alba, l’expedició verd i negre ha sortit cap a les gèlides terres de Sibèria, sense cap novetat destacable. La Penya arribarà a aquest partit al complert, i desprès de doblegar de manera espectacular al Lleida d’Edu Torres.

El precedent més proper que hi ha entre ambdós equips és el primer partit de la primera volta d’aquesta competició que es va saldar amb victòria verd i negre per 94 a 82 i amb un gran partit per part de Bueno.



En cas de guanyar, el DKV aconseguiria la primera victòria lluny de l’Olímpic, ja que els badalonins arrosseguen sengles derrotes contra el Bonn i el Gravelins.

El fet d’optar a una de les dues primeres places donaria a l’equip català avantatges a l’hora de jugar a casa en el segon partit dels vuitens de final, a més d’enfrontar-se contra un tercer o un quart d’un altre grup.



Pel que fa a l’equip rus, direm que els seus jugadors més destacats són l’austríac Christopher Anstey que s’està convertint en el millor rebotador i anotador de la Uleb, i l’escorta americà Eddie Shannon.

Aquest equip ha aconseguit les dues victòries a la Uleb a casa seva, lloc on es mostra quasi inexpugnable. A més, el calendari de la segona volta li és favorable ja que disputarà més partits a casa que no pas a fora.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat