Botó Contacta amb Badaweb

El PP presenta una moció per acabar amb el vandalisme a Sant Antoni de Llefià

Publicada: 28.11.2002Secció: Seguretat

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Badalona, Maritxu Hervàs, ha presentat una sol.licitud davant de l’equip de govern local per incrementar la vigilància policial en el barri de Sant Antoni de Llefià, on, segons els veïns, un grup de vàndals té atemorida tota la barriada.



Segons la regidora, els veïns han relatat que un grup format per una vintena de joves d’entre 15 i 30 anys es reuneixen a l’avinguda de Sant Salvador fins a altres hores de la matinada, realitzen accions vandàliques, pinten “graffitis” i amenacen als veïns que recriminen la seva actitud.

Maritxu Hervàs ha explicat que aquests incidents acaben freqüentment amb la intervenció de la Policia Nacional o de la Guàrdia Urbana. La regidora també comenta que molts veïns han deixat d’utilitzar els parcs infantils de la zona i les pistes esportives per por d’aquest grup de joves.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat